U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Panoramafotografie is een vorm van fotografie om landschappen, vergezichten beter tot zijn recht te laten komen. Maar deze vorm van fotografie is ook mogelijk om bijvoorbeeld in een woning de diverse vertrekken in zijn geheel te tonen. Men stapt als het ware in de foto waarna men kan rondkijken. Skylens.nl maakt gebruik van een zogenaamde panoramarobot van Gigapan. Met deze robot is het mogelijk om 360 graden panorama's te maken. Maar ook megapixel opnames.

Zie hiervoor ook onze bijdrage op Gigapan.com :  http://gigapan.com/gigapans?query=skylens

 

Onderstaande panorama's van de skyline van Landgraaf - Heerlen in Zuidwestelijke richting zijn genomen vanaf de Wilhelminaberg te Landgraaf.De eerste panorama is bijvoorbeeld uit 66 opnames samengesteld tot een geheel met hoge resolutie. De tweede panorama is samengesteld uit 56 opnames.

Geheel afhankelijk van de snelheid van uw verbinding en webbrowser kan het langer duren dan normaal voordat de panorama's worden geladen. Dit komt door de grootte van het bestand.

U kunt (als uw webbrowser dat toe laat) de panorama geheel bekijken door op de afbeelding rechts te klikken en te kiezen voor afbeelding bekijken. Vervolgens kunt u navigeren in de afbeelding met de schuifbalken en inzoomen.

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?