U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.
  • Bouwbedrijven; Van voorverkenning van de locatie tot eindresultaat van de bouw, hoogtefoto's kunnen hier van belang zijn voor registratie maar ook controle.
  • Bedrijven; Functionele opnames voor promotiedoeleinden maar ook overzichten van het bedrijfsterrein voor voorlichting, veiligheidsaspecten en verzekering.
  • Makelaardij; Voor makelaars is de hoogtefoto een welkome aanvulling op het bestaande fotopakket van een pand. De hoogtefoto geeft net dat beetje meer uitstraling aan een pand. Maar de hoogtefoto is ook in dit opzicht functioneel te noemen omdat er een beter overzicht is van het gehele perceel en de omliggende percelen dat een keuze door een potentiële koper positief kan beïnvloeden.
  • Verzekeringsmaatschappijen; Ook verzekeringsmaatschappijen en hun partners, zoals expertisebureaus, zullen mee moeten gaan met de tijd van high-tech voor vaststelling van bijvoorbeeld schades. Maar een goed beeld van het te verzekeren object is van groot belang om de juiste taxatiewaarde vast te stellen zodat maatwerk geleverd kan worden.

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?